In de kunsten voel ik mij geborgen

door Ton Bruining
4 Februari 2021

Onlangs werd ik door het Rob van der Poel van Nivoz werd ik geïnterviewd voor een podcast over mijn passie, het leggen van verbindingen tussen de kunsten en mijn werk aan schoolontwikkeling, professionele ontwikkeling en onderwijsontwikkeling. Interesse? Download hier de podcast 'In de kunsten weet ik mij geborgen'

Innoverend onderzoeken
door Ton Bruining
30 September 2022
Deze zomer verscheen onder redactie van lector leren en innoveren Arienne van Staveren en Hüseyin S ... Lees meer
45 hoofdstukken over professionaliseren en leren in organisaties
door Ton Bruining
15 Mei 2022
Eind 2021 verscheen alweer de derde editie van het Handboek Human Resources Development. Voor het HR ... Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »